Bedre opfølgning i regnskabet

17. december 2021

Bedre opfølgning i regnskabet: Nu kan du bogføre salgsestimat i Forsyning|FOF

 

En nyimplementeret funktion i Forsyning|FOF lader dig holde dit regnskab helt opdateret i forhold til det realiseret salg, forsyningen sælger – måned for måned.

Med bogføring af salgsestimat i Forsyning|FOF kan du beregne prognoser og efterfølgende bogføre dem, så du har faktiske salgstal, som for eksempel kan præsenteres for bestyrelsen.

I dag bogfører langt de fleste forsyninger acontoraterne under omsætningen, og disse står derfor som salgsindtægter på regnskabsudskriften. Den funktion tilbyder Softværket nu et alternativ til, som gør det nemt at bogføre månedligt.

Med tidsstyrede jobs i Forsyning|FOF kan forsyningens salgsprognoser nemlig beregnes hen over natten på baggrund af månedsaflæste data. Når prognosen er dannet, kan du ved et tryk på en knap bogføre prognosetallene, som jo egentlig er et realiseret salg.

Med andre ord gør vi det altså nemt for din forsyning at følge med i jeres realiseret salg hver måned, så I altid har et opdateret regnskab og kan være på forkant med prisudviklingen.

For at benytte den nye løsning skal din forsyning indhente forbrugsdata på månedsbasis. Samtidig skal I foretage et par ændringer i jeres indstillinger i Forsyning|FOF.

Denne vejledning viser dig, hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang med at bogføre og udnytte salgsestimater til at følge bedre med i forsyningens realiseret salg.