Efter 10 år i Softværket er arbejdet stadig sjovt og udfordrende for Per Klitgaard

24. juni 2022

Efter 10 år i Softværket er arbejdet stadig sjovt og udfordrende for Per Klitgaard

Der er en hjemlig atmosfære, højt til loftet og en god kollegial ånd i Softværket”

For nylig kunne vores front-end udvikler Per Klitgaard fejre sit ti-års jubilæum i Softværket. At hans karriere i virksomheden skulle blive så lang, var ikke nødvendigvis planen til at starte med, men som han siger:

”Softværket er bare et sted, hvor det er rart at være. Der er en hjemlig atmosfære, højt til loftet og en god kollegial ånd. Man er glad for at komme på arbejde hver dag”

”Der bliver grint lidt af derhjemme, at jeg altid er glad for at gå på arbejde. Min kone kan nogle gange være ved at gå ud af sit gode skind over sit arbejde, så hun bliver ind i mellem forundret over, at jeg altid er så glad for mit.”

                                                                              

Pers daglige arbejde består primært i UI-udvikling, og han arbejder derfor med brugerfladerne i vores løsninger. Gennem tiden har han haft og har stadig udfordrende arbejdsopgaver, fortæller han.

”Det har også gjort, at det til stadighed er spændende at være her”, siger han og fortsætter:

”Vi er jo ikke en virksomhed, som er drevet af profit, og derfor har vi fokus på at udvikle ideer og være gode til at lave de rigtige løsninger – fremfor løsninger, som bare skal være færdige. At vi stræber efter at lave de bedste løsninger, gør også, at det er sjovt og udfordrende at være på arbejde.”

 

Sideløbende med sit arbejde i Softværket, har Per taget en master i interaktionsdesign. Og den mulighed har han været glad for.

”Softværket har betalt for uddannelsen og undervisningstiden, og så har jeg brugt min fritid på at læse til uddannelsen”, fortæller han.

I det hele taget oplever han sin arbejdsplads som inkluderende og som et sted, hvor man er gode til også at snakke med de nye ansatte.

”Det er en del af vores kultur at være det”, siger Per, som personlig også sidder som formand i FFI, der arrangerer idrætsaktiviteter for hele Fjernvarmens Hus.

Det er én af de ting, man netop gør for at være inkluderende overfor nye medarbejdere.

”Det, at man kender folk i huset, gør det nemmere at gå til andre, og gør det også til et hyggeligere sted at være. Og så er jeg en stor sportsnørd, så det er fedt at være med til at arrangere nogle sjove aktiviteter for alle”, siger han.