Kurser, webinarer og brugermøde i Forsyning|GIS

5. april 2022

Kurser, webinarer og brugermøder i Forsyning|GIS

 

Hold dig orienteret om kurser i serviceportalen og her på hjemmesiden.

 

WebGIS opstartskursus 15.03.2022 og 30.03.2022
Disse kurser er ½ dagskurser og giver en detaljeret gennemgang af programmet.

 

BrushUp Desktop 19.04.2022
Trænger du til en genopfriskning i brugen af ArcMap desktop, eller vil du gerne udnytte programmet bedre, udbyder Softværkets GIS team nu et heldags ”Brush up kursus”. Programmet er tilrettelagt ud fra en forventning om, at kursusdeltageren allerede har stiftet bekendtskab med Desktop.

 

Webinar – Desktop, visualisering 03.05.2022
Webinaret omhandler symbolisering af aktive temaer i en kortopsætning. Der gives samtidig et indblik i de enkelte temaer og hvordan der laves nye visninger ved hjælp af forespørgsler eller temaopsætning.

 

Brugermøde i GIS 25.04.2022  
I foråret er der planlagt GIS brugermøde den 25.04.2022. Emnerne på dagen er relevante for alle GIS-brugere (både WEBGIS og Desktop). Derfor holder vi det samlet.

Du finder programmet for årets brugermøde herunder.

 

Nye hjælpevideoer på vej på YouTube
Vi vil rigtig gerne supportere vores kunder, når I ringer til os, men erkender også, at der kan være brug for support uden for åbningstiden. Vi har mange af vores manualer liggende på stien: https://info.fgis.dk/ og, for Desktop-kunder, på F:\MANUAL. Derudover er vi også i fuld gang med at lave hjælpevideoer på YouTube. De første vil være tilgængelige fra uge 10 på stien: https://www.youtube.com/user/DFFEDB/videos. GIS videoerne kan findes ved enten at vælge GIS playlisten, eller ved at søge blandt Softværkets videoer.

Program for brugermødet

 

DOWNLOAD
GIS brugermøde 2022