Vi hedder nu Softværket

4. oktober 2021

Vi hedder nu Softværket

Som en vigtig del af vores strategiske udvikling skifter vi i dag navn til Softværket. Formelt blev navneskiftet endeligt vedtaget på vores ekstraordinære generalforsamling d. 9. september 2021, og vi har i dag taget vores nye navn og visuelle identitet på os.

Vi markerede navneændringen ved et mindre event i dag for medarbejdere og gæster i Fjernvarmes Hus, hvor bestyrelsesformand, Jens Andersen, glædede sig over det nye navn, som han bl.a. gav følgende ord med på vejen:

”Vi er stolte af vores historie og fundament, men i bestyrelsen vurderede vi ikke, at firmanavnet, Danske Fjernvarmeforsyningers EDB-selskab, i daglig tale DFF|EDB, signalerer dét, som vi gerne vil stå for. Et meget stort flertal blandt selskabets andelshavere var enige i denne betragtning.

Vores nye navn kombinerer på en skarp og elegant måde, det vi skaber, software, med dem vi skaber det for, værkerne. Det er på samme tid både dansk, nutidigt, moderne og fremtidssikret, og det sender de helt rigtige signaler og lover innovation, branchefokus, service og kvalitet. Præcis de værdier, som vi gerne vil være kendte for.”

 

 

Samtidig med fejring af det nye navn i kantinen i Fjernvarmens Hus, blev vores nye hjemmeside www.softvaerket.dk sat i drift. Tilsvarende har vi opdateret hovedparten af vores eksterne informationsmaterialer – og resten følger meget snarest.

Vi håber, I kan lide vores nye udseende, og vi kan garantere, at selvom vi nu har fået et andet udtryk, er vi fortsat de samme mennesker, og vi vil fortsat gøre os umage for at levere den bedste service til vores kunder.

Bortset fra mail adresser er vores øvrige firmaoplysninger også fortsat de samme:

Softværket a.m.b.a.
Merkurvej 7
6000 Kolding
CVR nr. 26224020
T 76321250
E info@softvaerket.dk

Modtager du eller dine kollegaer ikke normalt vores nyhedsbreve, som udsendes ca. en gang i kvartalet, vil vi opfordre til at I abonnerer på disse. Tilmelding sker via vores hjemmeside.

Vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde under vores nye navn.