Årsmøde 2024: Programmet er klar og tilmeldingen er åben

26. juni 2024

Årsmøde 2024: Programmet er klar og tilmeldingen er åben

Nu kan du tilmelde dig vores Årsmøde, som i år afholdes den 28. og 29. august. Vi har sammensat et spændende program, som du godt kan glæde dig til.


Så kan du godt begynde at glæde dig.

Vi har nemlig netop åbnet for tilmeldingen til vores Årsmøde 2024, som i år afholdes den 28. og 29. august på Hotel Legoland i Billund.

Og vi kan allerede nu løfte sløret for et spændende program, der ligesom sidste år er udvidet til to dage med masser af fagligt indhold.

På Årsmøde 2024 bliver Forsyning|FOF i skyen igen det helt store tema. For de brugere, der allerede er i skyen, er der masser af tips og tricks at hente, mens du også kan komme med input til fremtidens udvikling.

Er du endnu ikke i skyen, kan du høre mere om, hvordan udrulningen kommer til at foregå - og vi giver selvfølgelig en status på hele projektet.

I løbet af de to dage kan du også høre om flere af vores nye tiltag og løsninger - heriblandt Microsoft 365, tidsregistrering med JobManager, det nye Forsyning|BI og hvordan du overholder kravene fra NIS2 og GDPR.

Vi opdaterer dig også på de nyeste og kommende udviklinger indenfor vores løsninger - heriblandt Forsyning|GIS. Som altid har årsmødet selvfølgelig ikke mindst fokus på vidensdeling, socialt samvær og netværk.

Tilmelding og program

Du finder tilmelding til årsmødet i Serviceprogrammet. Programmet for hele årsmødet kan ses lige her.

//