4 hurtige til brugergruppen: Forsyning|FOF

29. januar 2024

4 hurtige til brugergruppen: Forsyning|FOF

Vi stiller skarpt på Softværkets brugergrupper for at fremhæve deres vigtige rolle i udviklingen af vores løsninger. Denne gang har vi talt med Laila Gade, der er formand for brugergruppen på både Forsyning|FOF og E|Forsyning

Softværkets brugergrupper er en uvurderlig del af vores arbejde for at sikre, at vores løsninger lever op til brugernes behov.

Som repræsentanter for brugerne er de nemlig med til at give os indsigt i, hvordan vi bedre kan understøtte de daglige opgaver ude på landets forsyninger.

For at få indblik i brugergruppernes arbejde, har vi stillet 4 hurtige spørgsmål til Laila Gade, der udover at være Økonomichef i Ølgod Fjernvarme, også er formand for vores brugergruppe på Forsyning|FOF og E|Forsyning.

Hvad arbejder I med i brugergruppen for Forsyning|FOF og E|Forsyning?

I brugergruppen arbejder vi med udviklingen af programmerne. Det skal forstås på den måde, at vi er med i processen med at gennemgå og prioritere ønsker og forslag.

I samarbejde med Softværket gennemgår vi de ideer, der er kommet ind, og prøver at vurdere, hvor mange der vil have gavn af udviklingen – og hvis vi går videre med et ønske, også hvordan det skal prioriteres i forhold til andre udviklingsønsker.

I de her år er Forsyning|FOF jo gennem en større opdatering, hvilket er meget spændende at være en del af. Vi kan få lov at komme med input, mens udviklingen foregår. Og jeg føler også, at der bliver lyttet til det, vi kommer med.

Hvorfor er du med i brugergruppen?

Da jeg for snart en del år siden blev ansat på varmeværket og fik fingrene i Forsyning|FOF, kunne jeg godt mærke, at det var bygget lige præcis til varmeværker.

Det syntes jeg var lækkert, men samtidig opstod der også ønsker og ideer til, hvordan man kunne få endnu mere ud af det. Det gav mig lyst til at bruge tid i brugergruppen.

Hvorfor mener du, det er vigtigt at have en brugergruppe?

Brugergrupperne er vigtige, fordi de består af nogle, der sidder med fingrene dybt nede i tingene til hverdag. Så jeg er sikker på, at de er med til at videregive vigtig viden til Softværket.

Jo mere brugergrupperne bliver brugt, jo mere har vi alle sammen gavn af dem. Og jo flere, der byder ind med ideer og forslag, jo flere guldkorn er der imellem.

Hvordan kan de andre brugere drage fordel af jer?

Vi tager til enhver tid gerne en snak med andre brugere, og vi er lige så interesserede i input og ideer, som Softværket er.

Der kan måske også være dem, der synes det er nemmere at tage en snak med os end at skulle have fat i Softværket – så det vil jeg da gerne opfordre til, at man benytter sig af. Der er helst ingen, der skal gå og putte med noget.

Har du lyst til at engagere dig i Softværkets brugergrupper?

Vil du være med præge udviklingen af de IT-løsninger, du bruger i hverdagen, kan du stille op til en eller flere af vores brugergrupper.

Der er valg til brugergrupperne hvert forår, og derfor kan du stille op igen i foråret 2024.

Vil du høre mere om dine muligheder for at engagere dig i brugergrupperne?

Kontakt direktør Jam Elmstrøm Blaabjerg på jeb@softvaerket.dk eller 51 56 96 09.

Arbejdet i brugergrupperne

Brugergrupperne mødes efter behov og mødefrekvensen er derfor forskellig i grupperne. Brugergruppen for Forsyning|FOF og E|Forsyning mødes ca. 4-5 gange årligt, de øvrige grupper med mindre frekvens.

Arbejdet i brugergruppen er ulønnet, men vi godtgør dine eventuelle udlæg og rejseudgifter. Ligeledes deltager du gratis i vores årsmøde. Man vælges ind for en periode på to år, og kan genvælges indtil fire gange.

Du kan læse mere om arbejdet i brugergrupperne i forretningsorden for brugergrupper, som er tilgængelig lige her.