4 hurtige til brugergruppen: Forsyning|GIS Web

29. september 2023

4 hurtige til brugergruppen: Forsyning|GIS Web

Vi stiller skarpt på Softværkets brugergrupper for at fremhæve deres vigtige rolle i udviklingen af vores løsninger. Denne gang har vi talt med Raynor Toet, der er formand for brugergruppen på vores webbaserede ledningsregistreringsløsning.

Softværkets brugergrupper er en uvurderlig del af vores arbejde for at sikre, at vores løsninger lever op til brugernes behov.

Som repræsentanter for brugerne er de nemlig med til at give os indsigt i, hvordan vi bedre kan understøtte de daglige opgaver ude på landets forsyninger.

For at få indblik i brugergruppernes arbejde, har vi stillet 4 hurtige spørgsmål til Raynor Toet, der udover at være Distributionskoordinator hos Ølgod Tekniske Værker også er formand for brugergruppen på vores webbaserede ledningsregistrering – Forsyning|GIS Web.

Hvad arbejder I med i brugergruppen for Forsyning|GIS Web?

Vi arbejder med at prioritere arbejdsopgaver med udgangspunkt i at dække det fælles behov til ledningsregistrering hos så mange værker som muligt.

Vi er i dialog med Softværket om branchens behov og udfordrer Softværkets medarbejdere for at finde løsninger eller ideer, der kan afdække behovene.

 

Hvorfor er du med i brugergruppen?

Jeg arbejder jo dagligt med både ArcGIS’ Desktop-løsning og Softværkets overbygning, som vi i dag kalder WebGIS. Jeg skal sikre mig, at vores detaljerede registreringer også er delbare på forskellige platforme og imellem vores entreprenør eller medarbejdere.

Jeg hører derfor om de forskellige medarbejderes behov, og vil gerne være en del af en brugergruppe for at sikre mig, at alle kan få gavn af de ideer, der måtte opstå.

 

Hvorfor mener du, det er vigtigt at have en brugergruppe?

Vi skal have et talerør for alle andre værker, som måske ikke har kompetencer, personale eller tid nok til at forholde sig til, hvordan man kan udvikle løsningen. Vi har jo alle sammen travlt lige nu, og derfor er det megasmart med en brugergruppe, som kan repræsentere alle værker.

 

Hvordan kan de andre brugere drage fordel af jer?

Vi sikrer, at de rigtige ting bliver prioriteret, så udviklingen af løsningen kan gavne alle værker.

Jeg vil anbefale andre brugere at engagere sig i brugergrupperne, fordi det er vigtigt at kunne sparre med hinanden. Desto mere input vi får fra forskellige brugere, desto bedre kan vi dækket behovet til ledningsregistrering indenfor hele branchen. Behovet er meget forskelligt fra værk til værk.

Har du lyst til at engagere dig i Softværkets brugergrupper?

Vil du være med præge udviklingen af de IT-løsninger, du bruger i hverdagen, kan du stille op til en eller flere af vores brugergrupper.

Der er valg til brugergrupperne hvert forår, og derfor kan du stille op igen i foråret 2024.

Vil du høre mere om dine muligheder for at engagere dig i brugergrupperne?

Kontakt direktør Jam Elmstrøm Blaabjerg på jeb@softvaerket.dk eller 51 56 96 09.

Arbejdet i brugergrupperne

Brugergrupperne mødes efter behov og mødefrekvensen er derfor forskellig i grupperne. Brugergruppen for Forsyning|FOF og E|Forsyning mødes ca. 4-5 gange årligt, de øvrige grupper med mindre frekvens.

Arbejdet i brugergruppen er ulønnet, men vi godtgør dine eventuelle udlæg og rejseudgifter. Ligeledes deltager du gratis i vores årsmøde. Man vælges ind for en periode på to år, og kan genvælges indtil fire gange.

Du kan læse mere om arbejdet i brugergrupperne i forretningsorden for brugergrupper, som er tilgængelig lige her.