Christian nyder stadig at møde ind på kontoret efter 10 år

24. oktober 2023

Christian nyder stadig at møde ind på kontoret efter 10 år i Softværket

For Christian Winther Hass er det sjovt at komme på arbejde hver dag – og sammen med de gode kollegaer og kunder gør det, at han stadig er glad for at arbejde i Softværket efter 10 år.

Fantastiske kollegaer, fantastiske kunder og en fantastisk kultur.

Efter at have været en del af Softværket i 10 år, er det særligt de tre K’er, som virkelig betyder noget for vores IT-konsulent Christian Winther Hass.

Han sidder i vores support- og konsulentteam, og derfor går hverdagen primært med at hjælpe kunderne – både i supporten, men også når de har nogle større opgaver, der skal løses.

- Og så underviser jeg på nogle af de mange kurser, vi afholder for kunderne. Så der er aldrig to ens dage, fortæller han.

De mange forskellige opgaver gør det sjovt at komme på arbejde – selv efter 10 år. Og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at der både er søde og rare mennesker på kontoret og i den anden ende af telefonen.

- Det er virkelig rart at være en del af en kollegaflok, hvor man kan hygge sig med hinanden og hjælper hinanden. Det er jo ikke bare én kollega, det er alle, der hjælper hinanden. Det er fedt, siger han og fortsætter:

- Samtidig når man efterhånden at få et godt forhold til alle dem ude på værkerne. Man kommer lidt tættere på kunderne og kan hyggesnakke med dem en gang imellem. Mange af dem har også været der i mange år.

En vild udvikling på 10 år

Da Christian startede i supporten for 10 år siden, var der 28 ansatte i Softværket. I dag er der mere end 50 – og det kan man godt mærke, siger han. Der bliver arbejdet på en anden måde med tingene. Det er man nødt til.

For kunderne er blevet større, og der er kommet flere krav til forsyningsbranchen. Derfor oplever han et større fokus på at være på forkant med udviklingen og tilpasse løsningerne til kundernes nye krav, fortæller han.

- Det er spændende at være en del af. Vi har fået en tættere kontakt til kunderne og undersøger markedet langt mere, når vi prioriterer udviklingen. Det tænker jeg også har været nødvendigt for at kunne styre, at alle arbejder i samme retning, siger han.

Døren står som regel åben

Netop det med at have samme retning er heldigvis noget, som har holdt ved i Softværket, siden Christian startede, fortæller han.

- Man står på mål for de samme ting og arbejder hen imod det samme. Der er ikke nogen lange kommunikationsveje og ingen sure miner. Døren står som regel åben hos folk, hvis man har brug for hjælp.

Og det har man engang imellem – også efter 10 år i samme biks.

- Man kan jo ikke vide alting, indrømmer han.