Er du vores nye IT- og web-supporter?

20. december 2022

Vi søger en serviceminded IT- og web-supporter

Lige nu søger vi en fagligt dygtig kollega til vores teknikerteam, som har erfaring med – og en brændende lyst til – at yde kundeservice og slutbrugersupport af meget høj kvalitet.

Har du lyst til at blive del af en spændende IT-virksomhed i rivende udvikling? Så er det nu, du skal gribe muligheden!

Lige nu søger Softværket nemlig en kollega til vores teknikerteam. It og web-support til vores kunder og intern support i Fjernvarmens Hus bliver dine kerneopgaver – og kan du se dig selv i dem, kommer du til at passe perfekt ind i vores dynamiske teknikerteam.

Hos os er det medarbejderne, der gør forskellen. Derfor er det vigtigt for os, at du trives og får gode muligheder for at udvikle dig i jobbet. Når du starter hos os, oplever du hurtigt vores uformelle kultur med masser af arbejdsglæde.

Vi samarbejder tæt om at skabe gode resultater for vores kunder, og vi værner om det positive arbejdsmiljø, kollegialt samarbejde og en god balance mellem arbejds- og privatliv. Vi har et unikt samarbejde med vores kunder, som vi også er ejet af, og er sat i verden for at pleje deres IT-interesser og services.

Dine arbejdsopgaver

Du vil indgå i teknikerteamet, som supporterer vores brugere i huset, og servicerer kunders installationer med servere, PC’er, printere, netværk, backup, m.m. Supporten foregår primært via telefon, men kan også forekomme on-site hos kunden. Vi supporterer også vores kunder på vores hosting platform, som vi drifter. Du vil også blive en del af vores websupport, hvor opgaverne bliver at supportere kunder med rettelser på deres hjemmesider. Du får bl.a. ansvaret for opsætning af SSL og DNS.

Hvem er du?

Du er IT-supporter, datatekniker, datamatiker el.lign. Vigtigst er, at du har erfaring med – og brændende lyst til – at yde kundeservice og slutbrugersupport af meget høj kvalitet. Du er serviceminded, kvalitetsbevidst og har en høj faglighed. Du kan lide at have travlt og formår at arbejde selvstændigt, men er samtidig også en holdspiller, der respekterer og anerkender dine kollegaer.

Følgende kvalifikationer er en klar fordel:

  • Indgående kendskab til remote desktop
  • MS Server OS
  • MS Exchange
  • Installation af Windows klienter, Mac, tablets m.m.
  • Konfigurering af Cisco netværk
  • Virtuelle miljøer herunder VMware/Hyper-V

Du har evt. certificering i én eller flere af ovenstående kvalifikationer.

Dit nye job

Du bliver en del af en spændende organisation, hvor dine kollegaer, ligesom dig, brænder for at forbedre og udvikle forsyningsbranchen ved at tilbyde markedets bedste og mest innovative IT-løsninger og services.

Stillingen er på 37 timer om ugen på vores kontor i Kolding. Du har mulighed for hjemmearbejde efter aftale – og som medarbejder i Softværket får du gode personaleforhold som pensionsordning, en sundhedsforsikring, en god kantineordning og en velfærdsordning med tilbud om massage og akupunktur.

Interesseret?

Stillingen ønskes besat snarest muligt, hvorfor vi løbende indkalder kandidater til samtale.

Send din ansøgning med CV pr. mail til administrationschef Majbritt Lorenzen ml@softvaerket.dk under mærket ”IT-supporter”. 

Vil du høre mere om stillingen, kan Frank J. Pedersen kontaktes på telefon 7632 1250.

Softværket er et software- og konsulenthus, der udvikler og sælger software samt serviceydelser og IT-løsninger til forsyningsvirksomheder – primært til fjernvarmeforsyninger. Gennem mere end 30 år har vi opbygget ekspertise indenfor udvikling, support og vedligeholdelse af administrative og tekniske programmer til fjernvarmeforsyninger. Derudover leverer vi serviceydelser og hoster data og programmer for mange fjernvarmeforsyninger.

Vores løsninger og services benyttes i dag i mere end 300 forsyningsvirksomheder i Danmark. Selskabet er et andelsselskab med 260 fjernvarmeforsyninger og foreningen Dansk Fjernvarme som andelshavere. Vi er pt. 43 ansatte i selskabet.

Se evt. mere information på vores karriere-side.