Fjernvarme Horsens fik ekstra hænder med kort varsel

21. juni 2022

Værksadministration: Fjernvarme Horsens fik ekstra hænder med kort varsel

Fjernvarme Horsens undgik med Softværkets værksadministration at ansætte vikarer, der skulle sættes ind i arbejdsgangene på værket. I stedet fik selskabet med kort varsel en ekspertkonsulent ind med stor indsigt i administration af forsyningsvirksomheder.

 

I Fjernvarme Horsens har man anvendt værksadministration i en periode, hvor det gik meget stærkt med arbejdsopgaver, som ikke kunne løses med interne ressourcer. Derfor hyrede selskabet ekstra hjælp ind fra Softværket. Ifølge økonomi- og administrationschef Henrik Søgaard, var de særligt glade for ikke at skulle hyre en vikar:

”Det var dejligt, at vi kunne gøre brug af en buffer-løsning i form af Softværkets konsulent, i stedet for at skulle ud og hyre en vikar, som først skal sættes ind i administrationen af vores forsyning. Det gav os en mere tålelig hverdag i en travl periode, så vi har nydt godt af den store fleksibilitet, man får med løsningen”, forklarer han.

 

Henrik Søgaard fremhæver desuden Softværkets fleksibilitet, ekspertise og hurtige tiltrædelse som vigtige årsager til, at Fjernvarme Horsens valgte at gøre brug af værksadministration:

”At Softværket har mulighed for at træde til med meget kort varsel er et vigtigt parameter for os, fordi de har den systemmæssige viden og en ekspertise i, hvordan man driver en forsyning. Det betyder, at de kan gå i gang nærmest med det samme, hvor en almindelig vikar lige skal have et par timer til at sætte sig ind i vores systemer”, siger Henrik Søgaard.

 

Økonomi- og administrationschefen lægger også vægt på det gode samarbejde som en fordel ved at vælge Softværkets løsning:

”Mit samarbejde med Peter Carstensen i Softværket om opsætning af aftaler har været meget seriøst og professionelt. Han kender vores værk godt og ved derfor præcis hvilken konsulent fra Softværket, der bedst kan løse opgaven”, siger han.