Flere nye, smarte funktioner er lanceret i Forsyning|GIS

29. september 2023

Flere nye, smarte funktioner er lanceret i Forsyning|GIS

Med nye funktioner i Forsyning|GIS kan du nu tage og registrere billeder af dit ledningsnet – mens du også kan få et detaljeret, visuelt overblik over dine igangværende fjernvarmeprojekter.

Vi er konstant på jagt efter nye måder, hvorpå vi kan understøtte forsyningsbranchens behov til ledningsregistrering med Forsyning|GIS.

Det gælder også i de tillægsløsninger og integrationer, vi tilbyder – og på vores årsmøde kunne GIS-teamet præsentere to nye funktioner, som giver din forsyning endnu flere værktøjer til at arbejde smart med jeres ledningsnet.

 

Tag og registrer billeder af ledningsnettet, når du er i marken

En af de to nye funktioner er muligheden for at tage billeder direkte i EftersynsApp.

Løsningen hjælper din forsyning med at udføre og registrere eftersyn på ledningsnettet – og med billedfunktionen bliver det nu langt lettere at dokumentere og planlægge renoveringer.

Har du din mobil med i marken, kan du nemlig let tage billeder af ledningsnettet og gemme dem i både EftersynsAppen og din GIS-løsning.

Billedet geografiske placering registreres, og du kan samtidig tilføje en beskrivelse eller bemærkninger til billedet.

Snart vil der også blive implementeret en direkte integration til både Forsyning|GIS Web og Desktop. Det betyder, at medarbejderne på kontoret let kan se, hvad kollegaerne i marken har registreret.

Det giver et mere detaljeret overblik over ledninger og installationer, gør det nemmere at dokumentere standen på specifikke dele af ledningsnettet og forbedrer jeres muligheder for at sikre effektiv fjernvarmelevering.

Visualisering af tilslutninger i fjernvarmeprojekter

Den anden funktion, som blev præsenteret på årsmødet, er en vigtig ny integration mellem finans- og forbrugersystemet, Forsyning|FOF, og Forsyning|GIS.

Nu kan ejendomsfaktorer fra Forsyning|FOF nemlig hentes ind i GIS – og det betyder blandt andet, at du fremover kan få et detaljeret, geografisk overblik over dine igangværende fjernvarmeprojekter.

Når tilslutninger til fjernvarmen registreres i Forsyning|FOF, tildeles de nemlig til de enkelte adresser i Forsyning|GIS, så du helt ned på gadeplan kan se de områder, hvor tilslutningen er størst og mindst.

Det giver dig mulighed for at sætte ind præcis der, hvor der er behov for det – og samtidig kan du lettere planlægge, hvor det giver mest mening at rulle ud først.

 

Tilslutningsprocenter på din hjemmeside.

Har du vores hjemmesideløsning, Forsyning|Web, er der endnu flere fordele at hente.

Tilslutningsstatus for dine forskellige projektområder kan nemlig vises i procenter på et interaktivt kort, så dine potentielle forbrugere let kan følge med i, hvordan det går med at få fjernvarme til deres område.

Bruger du vores tilmeldingsformular på din hjemmeside, opdateres kortet automatisk hver dag med de nye tilmeldinger, der er kommet ind.

Det betyder, at du slipper for selv at opdatere hjemmesiden manuelt – og samtidig kan du yde god kundeservice til dem, der venter på fjernvarmen.

 

Vil du høre mere om, hvordan du sikrer dit ledningsnet med Forsyning|GIS?

Kontakt salgschef Peter Pontoppidan Holst på pph@softvaerket.dk eller 23 45 44 30.