FOF i skyen var i fokus på årsmødet: Her er de vigtige pointer

29. september 2023

FOF i skyen var i fokus på årsmødet: Her er de vigtigste pointer

Inden vores årsmøde havde vi bedt alle deltagere om at indsende deres spørgsmål og bekymringer om Forsyning|FOF i skyen. Det blev udgangspunktet for flere oplæg i løbet af de to dage. Her får du de vigtigste pointer.

På Softværkets årsmøde den 30. og 31. august var Forsyning|FOF i skyen et af de helt store temaer.

Udrulningen af vores opdatering til finans- og forbrugersystemet, Forsyning|FOF, som skal bringe løsningen op i skyen, er nemlig netop påbegyndt – og det vil i de kommende år få stor betydning for vores kunder.

Inden årsmødet havde vi derfor bedt alle deltagerne om at sende deres tanker, spørgsmål og bekymringer ind til os. Vi fik virkelig mange gode tilbagemeldinger – og det tog vi med ind i forberedelserne til de to dage.

I de 72 besvarelser, vi fik, var det særligt udrulningen og den første tid med Forsyning|FOF i skyen, som fyldte hos mange. Og det kom selvfølgelig ikke helt bag på os, da det jo er den fase af projektet, vi nu er trådt ind i.

 

Praktikken er helt på plads

Hovedpointen, som gik igen i oplæggene om Forsyning|FOF i skyen, var derfor, at du som kunde kan være tryg ved, at praktikken er helt på plads, når du bliver flyttet over.

Vi har forberedt processen grundigt, vi har styr på arbejdsgangene, og vi er klar til at håndtere den store opgave, det er at skulle flytte så mange brugere op i skyen.

Du får 3 dages intens undervisning i systemet, og vi sørger for at klæde dig på til at komme godt i gang i skyen.

Samtidig behøver du ikke være bekymret for, at du i starten skal arbejde i to systemer. Kort sagt skal du egentlig bare se det som, at nogle funktioner vil findes i skyen, mens andre er der, hvor du plejer at finde dem i FOF.

Årskørslen laves stadig på samme måde – og ved overflytningen til den nye platform sørger vi for at flytte en kopi af forsyningens data op i skyen, så intet går tabt i processen.

 

Få foreløbigt svar på, hvornår det bliver din tur

Selve udrulningen af Fase 1 vil foregå i tre rul á cirka et halvt års varighed. Det første rul er netop startet op i september måned, mens de resterende to vil foregå i løbet af 2024.

Som noget nyt, der blev præsenteret på årsmødet, kan du nu søge din forsynings adresse frem på vores hjemmeside, hvis du gerne vil vide, hvilket rul du er en del af. Bemærk, at tidsplanen er foreløbig og derfor kan ændres undervejs.

Du finder søgeformularen lige her.

 

Vil du vide mere om dine fordele, når Forsyning|FOF flytter op i skyen?

Kontakt salgschef Peter Pontoppidan Holst på pph@softvaerket.dk eller 23 45 44 30.