Forsyning|FOF i skyen: Den første bruger er kommet på – og de næste er lige om hjørnet

14. april 2023

Forsyning|FOF i skyen: Den første bruger er kommet på – og de næste er lige om hjørnet

Du kan snart begynde at glæde dig til, at Forsyning|FOF rykker op i skyen. Softværket er netop kommet på, og allerede i uge 16 får de første pilotbrugere glæde af løsningen. Vi giver her en opdatering på udrulningsplanerne og nogle af de nye funktioner.

Den allerførste bruger – Softværket selv – er netop kommet på finansdelen af Forsyning|FOF i skyen. Udviklingen på acontodelen er påbegyndt, og de næste brugere er lige om hjørnet i uge 16.

Dermed er det vist ikke for store ord at bruge, når vi siger, at vores udviklingsprojekt, som skal fremtidssikre og flytte Forsyning|FOF op i skyen, nu går ind i en ny og vigtig fase.

Over de næste uger forventer vi nemlig, at antallet af brugere i skyen vokser markant. Først med to mindre grupper af pilotbrugere i uge 16 og 19, og senere med opstarten af det første store rul inden sommerferien.

Det bliver en omvæltning for både os og for dig som bruger, når udrulningen for alvor tager fat. Enhver forandring medfører gnidninger, udfordringer og usikkerheder. Og dem kan vi heller ikke undgå, når arbejdsmetoder skal tilpasses, og processer skal omlægges.

Alt det er vi fuldt ud forberedt på - og vores dygtige supportere står klar til at understøtte dig i overgangen. Både med undervisning ved opstart og løbende vejledning.

 

Fire fordele, du kan glæde dig til

Der er al mulig grund til, at du som bruger godt kan glæde dig til at komme over på Forsyning|FOF i skyen.

Med overgangen følger der nemlig en lang række nye funktioner og fordele, som vi ved, at vores kunder længe har efterspurgt. Dem kunne vi nævne mange af – men indtil videre fokuserer vi på nogle af dem, der allerede kommer med i finansdelen:

  • Adgang til Forsyning|FOF fra din browser – både på pc, mobil og tablet
  • Flere dimensioner og bedre muligheder for projektstyring
  • Kontantrabat på leverandørfakturaer
  • Valutahåndtering

Efter selv at have været i gang med løsningen i nogle uger, kan vi i Softværket også godt skrive under på, at der er meget at se frem til. Vores økonomiassistent Dorthe K. Ølund er i hvert fald begejstret:

Allerede nu er jeg ikke i tvivl om, at Forsyning|FOF’s overgang til skyen bliver virkelig godt. Særligt finansdelen, som er det første, brugerne stifter bekendtskab med, er en klar optimering af de gamle processer, siger hun.

 

Ny Product Owner har fokus på brugernes behov

For netop at udnytte de nye muligheder, vi får med Forsyning|FOF i skyen, har vi ansat en Product Owner, der er dedikeret til løsningen. Han starter til maj og vil fremover fungere som bindeled mellem brugerne og vores udviklere.

Dermed sikrer vi, at fremtidens Forsyning|FOF fortsat udvikles med fuld fokus på brugernes behov, så løsningen kan skabe mest mulig værdi.

Det kan du forvente af udrulningen

Vi kommer løbende med opdateringer på, hvor langt vi er nået i udrulningen af Forsyning|FOF i skyen.

Når det er ved at være din forsynings tur til at komme op i skyen, vil I få besked fra jeres kontaktperson i god tid – senest 3 måneder inden. Det giver jer tid til at gøre jeres data klar til konverteringen.

For at vi kan klare konverteringen hurtigst muligt, anbefaler vi allerede nu, at I får kigget jeres data igennem.

Det gør nemlig hele processen nemmere for både os og jer – og det har stor betydning for hele projektets tidsplan.

Når dagen for konverteringen kommer, vil I sammen med fire andre forsyninger gennemgå et intensivt undervisningsforløb på to dage. På første dag vil undervisning foregå i et testmiljø, og på den anden dag vil I arbejde med jeres egen data.

I den følgende uge efter undervisningsforløbet vil Softværket stå klar med ekstra ressourcer til at hjælpe jeres forsyning med eventuelle udfordringer, I møder i forbindelse med implementeringen.