Forsyning|FOF i skyen: Udrulningen er i gang og fortsætter efter sommerferien

9. juni 2023

Forsyning|FOF i skyen: Udrulningen er i gang og fortsætter efter sommerferien

Med sommerferien lige om hjørnet er vi klar med planerne for udrulningen af Forsyning|FOF i skyen i de kommende måneder. Samtidig lancerer vi en ny del af vores hjemmeside, der skal understøtte dig som bruger i hele udrulningsprocessen.

Vi skruer dog først lige tiden tilbage til april måned, hvor vi satte de fire første pilotbrugere i gang med prøveflyvningen. Der var nemlig vigtige erfaringer at hente i processen.

Brugerne blev mødt af nogle udfordringer ved løsningen, som påvirkede deres oplevelse af overgangen til skyen.

Selvom der ikke var tale om kritiske fejl, er vores fokus som altid på at sikre den gode kundeoplevelse, og derfor valgte vi at stoppe op og mellemlande for at rette og udbedre de fejl, vores pilotbrugere mødte.

Efter 14 dages intenst udviklingsarbejde var vi klar til at fortsætte udrulningen i starten af maj - dog med en lidt ændret tidsplan. Siden da har vi udrullet Forsyning|FOF i skyen til flere af de forsyninger, som administreres internt i Softværket.

Det har vi særligt gjort, fordi det giver os vigtig erfaring med de bump på vejen, man møder i en overgang til skyen. Jo flere af dem, vi kan eliminere uden at påvirke hverdagen på forsyningen, jo mere gnidningsfri kan vi gøre din overgang.

 

Udrulningen sættes på pause i sommerferien

Selvom Forsyning|FOF i skyen inden længe er klar til at blive rullet mere bredt ud, har vi valgt at holde pause i løbet af sommerferien fra uge 26 til og med uge 32.

Det er nødvendigt for at give dig som bruger de bedste forudsætninger for at komme godt i gang, når din forsyning rykker op i skyen.

Det kan nemlig være en stor omvæltning at skulle lære et nyt system og nye arbejdsgange at kende. Derfor ønsker vi ikke, at din og dine kollegaers introduktion bliver afbrudt af sommerferie.

Samtidig vil vi gerne understøtte jer alt det, I har brug for – hele vejen igennem udrulningen – og selvom vores dygtige supportteam selvfølgelig sidder klar i løbet af sommeren, holder de også ferie.

Efter sommerferien forventer vi, at den brede udrulning af Forsyning|FOF i skyen for alvor starter op. Som lovet informerer vi dig selvfølgelig senest 3 måneder før, det bliver din tur.

Passer tidspunktet for overgangen ikke ind i din forsynings hverdag og aktuelle opgaver, er det selvfølgelig muligt at blive flyttet til et andet tidspunkt. Når du får din overgangsdato at vide af din kontaktperson, kan du derfor blot tage en dialog om at få den rykket.

 

Læs om dine fordele og find svar på spørgsmål på vores hjemmeside

Sammen med dette nyhedsbrev har vi lanceret en ny del af vores hjemmeside, som omhandler Forsyning|FOF i skyen.

Udover alle løsningens mange fordele, finder du her viden om Microsoft Business Central, udrulningsprocessen og alle de seneste nyhedsbreve.

Du har desuden adgang til en oversigt over ofte stillede spørgsmål, som vi opdaterer løbende.

Har du et spørgsmål eller vil du bare gerne vide, hvordan Forsyning|FOF kommer til at se ud i fremtiden, kan du altså fremover i mange tilfælde finde svar på vores hjemmeside.

 

Det kan du forvente af udrulningen

Vi kommer løbende med opdateringer på, hvor langt vi er nået i udrulningen af Forsyning|FOF i skyen.

Når det er ved at være din forsynings tur til at komme op i skyen, vil I få besked fra jeres kontaktperson i god tid – hvorefter I sammen med kontaktpersonen aftaler et personligt møde om konverteringsprocessen. Mødet afholdes senest 3 måneder før jeres konverteringsdato.

For at vi kan rykke jer over i Forsyning|FOF i skyen hurtigst muligt, udarbejder vi sammen en tjekliste med opgaver, I skal have løst frem mod overgangen. Har I til den tid spørgsmål til nogle af opgaverne, står vores support selvfølgelig til rådighed.

Når dagen for konverteringen kommer, vil I gennemgå et intensivt undervisningsforløb på to dage. På første dag vil undervisning foregå i et testmiljø, og på den anden dag vil I arbejde med jeres egen data.

I den følgende uge efter undervisningsforløbet vil Softværket stå klar til at hjælpe jeres forsyning med eventuelle udfordringer, I møder i forbindelse med implementeringen.

Udrulningen af de enkelte funktioner vil foregå løbende, og derfor vil der være en periode, hvor kun nogle funktioner findes i skyen.