Forsyning|FOF i skyen: Udviklingen skrider frem og de konkrete udrulningsplaner lægges

20. februar 2023

Forsyning|FOF i skyen: Udviklingen skrider frem og de konkrete udrulningsplaner lægges

Vi er i fuld gang med forberedelserne til pilotbrugerne af det nye Forsyning|FOF. Udviklingen går som planlagt, og snart fastlægges det første rul af nye brugere. Men al forandring tager tid – og derfor sker overgangen ikke fra den ene dag til den anden.

 

Med pilotbrugerne lige om hjørnet i uge 16 og 19, er vores store udviklingsprojekt, som skal flytte FOF op i skyen til Microsoft Business Central, efterhånden godt på vej.

Vi er konstant i gang med at optimere på udviklings- og udrulningsprocessen. Lige nu gør vi klar til de første pilotbrugere, og som det næste går udviklingen i gang på acontoområdet.

Sideløbende med udviklingen planlægger vi den løbende udrulning af det nye Forsyning|FOF. Det første rul vil foregå over 10 uger med 5 forsyninger om ugen.

Hvem der kommer med i Rul 1 – som vi passende har kaldt det – er lige nu gang i med at blive fastlagt. Det gør vi blandt andet ud fra antallet af finansbrugere, antallet af regnskaber og andre forhold, som kan have betydning for, hvor kompleks overgangen bliver.

 

Vi støtter jer i overgangsperioden

Enhver forandring medfører gnidninger, udfordringer og usikkerheder. Og dem kan vi heller ikke undgå, når vi fornyer Forsyning|FOF. Arbejdsmetoder skal tilpasses, og processer skal omlægges.

Alt det er vi fuldt ud forberedt på og står klar til at understøtte jer i. Det er også lige præcis derfor, vi tager os den nødvendige tid til udrulningen. Vi vil have alle vores brugere godt i gang, så de er trygge i systemet og får den bedst mulige overgangsperiode.

Det er også grunden til, at vi gennem det seneste stykke tid har styrket organisationen med flere nye medarbejdere – både på udviklings- og supportfronten. Det arbejder vi fortsat på, da det giver os flere ressourcer til udviklingsopgaverne og bedre muligheder for at understøtte jer i overgangen.

Med forandringer følger der selvfølgelig også en masse gode ting. Og vi glæder os til at vise de mange nye, smarte funktioner frem, som bliver en del af fremtidens Forsyning|FOF.