Hosted Server

9. juni 2020

Hosted Server
DFF|EDB tilbyder drift af egne servere

 

Få din server hosted hos DFF|EDB. At få din server hosted hos os giver de samme fordele, som hvis den stod lokalt – og flere til. Med server-hosting slipper du for anskaffelsesomkostninger, afskrivninger, driftsomkostninger, vedligeholdelse, opdateringer og evt. ekstra IT-medarbejdere. DFF|EDB varetager drift og vedligehold af serveren, og du er ansvarlig for installation og drift af dine programmer.

 

Fordele og sikkerhed
En hosted server giver flere fordele. Det er muligt at tage programmer i brug, uden at skulle tage stilling til tilpasning af fysiske faciliteter, opdatering af styresystem og sikkerheden på IT-platformen. At få din server hosted betyder, at du lader os stå for opsætning, vedligeholdelse, ansvar og sikker opbevaring af dine data. Du betaler en fast ydelse og slipper for at bruge tid og ressourcer på drift og vedligeholdelse.

 

Implementering
En hosted serverløsning kan implementeres på to måder. Er der behov for kommunikation med tredjepart, vil serveren som udgangspunkt blive isoleret, medmindre det er muligt at sikre løsningen på forsvarlig vis. Er der tale om en løsning, der ikke kræver kommunikation udadtil, så vil det være muligt at integrere denne med Forsyning|Hosting. Du vil her kunne logge ind og anvende løsningen med en eksisterende brugerkonto.

Ønsker du en Hosted Server, finder vi sammen en løsning, der lever op til jeres ønsker omkring programmer. Alle ønsker til implementering vurderes ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt.

 

Der er følgende muligheder for en Hosted server:

 

DFF|EDB forbeholder sig retten til at afvise henvendelser vedrørende programmer, der vurderes uegnede til implementering. Løsningen ”Hosted Server” er underlagt de samme standardbetingelser som Forsyning|Hosting.

 

Kontakt venligst salg på salg@dff-edb.dk eller tlf. 7632 1250 for yderligere information.