Odder Forsyning får nem adgang til bestyrelsesdokumenter

9. januar 2024

Odder Forsyning får nem adgang til bestyrelsesdokumenter

For Odder Forsyningsselskab er det en stor fordel at kunne gøre vigtige dokumenter tilgængelige for bestyrelsen - direkte på hjemmesiden.

Odder Forsyningsselskab har med vores hjemmesideløsning, Forsyning|WEB, fået implementeret et bestyrelseslogin på deres hjemmeside, så bestyrelsesmedlemmer har nem adgang til vigtige dokumenter.

Og det er en stor fordel, fordi man både kan opbevare vigtige dokumenter sikkert og let tilgængelige, forklarer Helle Jongberg, som sidder med administrationen af hjemmesiden. Siden er nemlig låst, så bestyrelsen kun kan komme ind med deres eget login.

- At vi kan gøre vigtige dokumenter tilgængelige for vores bestyrelsesmedlemmer, er en stor fordel, da det betyder, at vi ikke skal vedhæfte bilag i mails på bekostning af både tid og ikke mindst sikkerhed, fortæller hun og fortsætter:

- Dokumenterne ligger beskyttet på hjemmesiden, så vi går aldrig på kompromis med personfølsomme oplysninger.

Let at find vigtige dokumenter

Hvert bestyrelsesmedlem får tildelt sit eget login, så når Odder Forsyningsselskab får et nyt bestyrelsesmedlem, kan de nemt få adgang til tidligere mødereferater og andre vigtige informationer.

- Samtidig kan vi fjerne et aftrædende bestyrelsesmedlems adgang med det samme – På den måde har vi altid fuld kontrol over, hvem der har adgang til vores bestyrelsesmateriale, siger Helle Jongberg og tilføjer:

- Vi ser det som en stor fordel, at vi altid har sikkerheden i top omkring bestyrelsen, og at vi nemt og hurtigt kan uploade bestyrelsesdokumenter til dem. Min oplevelse er også, at bestyrelsen er glade for løsningen.

En god introduktion til brugen af hjemmesiden

En hjemmeside fra Softværket er udviklet med det anerkendte danske CMS-system, Umbraco. Derfor er du sikret en brugervenlig og intuitiv løsning, som er nem at komme i gang med. Det har Odder Forsyningsselskab nydt godt af, da de efter et introduktionskursus selv har stået for arbejdet med hjemmesiden.

- Vi har været glade for det kursus, vi fik som introduktion til brugen af hjemmesiden. Her fik vi en masse værktøjer til, hvordan vi kunne arbejde med vores hjemmeside. Vi laver selv langt det meste indhold til siden, og når vi endelig har brug for hjælp, er Softværket altid lynhurtige til at yde en god service, fortæller Helle Jongberg.

Har du brug for en ny hjemmeside?

Med en hjemmeside fra Softværket får du en brugervenlig løsning, som du nemt selv kan holde opdateret med informationer til dine forbrugere.

Har du brug for en skabelon, som du selv lægger indhold ud på? Skal vi bygge din nye hjemmeside til dig? Eller har du brug for, at vi helt overtager vedligeholdelsen af din hjemmeside?

Uanset hvad har vi en løsning til dig.