Smarte funktioner i din hosting-løsning

29. januar 2024

Smarte funktioner i din hosting-løsning

Vi giver dig indblik i nogle af de smarte måder, du kan arbejde med din hosting-løsning på – både med nye og eksisterende funktioner.

Få endnu mere ud af din Hosting-løsning med de seneste nye tips og tricks.


Vi udvikler konstant på vores hosting-løsning, så den kan blive ved med at understøtte dine behov som bruger – og så vi fortsat kan sikre dine data.

En gang imellem betyder det også, at vi lancerer nye funktioner, som hjælper dig med at arbejde smartere med din løsning. Men der er selvfølgelig også mange af de eksisterende funktioner, som kan gøre din hverdag lettere, og måske kender du ikke til dem alle.

Vi gennemgår et par stykker her – og vi starter med noget helt nyt.

Nyt drev til sikkerhedskopier

Nu har du et dedikeret drev til sikkerhedskopier, hvis du er hosted hos Softværket.

Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med hurtigst muligt at genskabe dine data, hvis de skulle gå tabt. Og vi vil gerne gøre det nemmere for dig at rydde op i dine filer.

Det sikrer vi ved at samle alle sikkerhedskopier af alle forsyningens databaser i Forsyning|FOF på et nyt ’S’-drev. For dig betyder det, at du i fremtiden kun kan gemme sikkerhedskopier på dette drev – og samtidig vil alle dine eksisterende sikkerhedskopier automatisk blive flyttet hertil.

Med det nye S-drev bliver det lettere for dig at have overblik over dine sikkerhedskopier og dine kommende omkostninger til hosting. Det betyder også, at du lettere kan rydde ud i sikkerhedskopierne, før vi tæller data op og fakturerer for eventuelt ekstra diskforbrug.

Vi vil derfor også opfordre dig til at rydde op i de sikkerhedskopier, du har liggende, så du netop undgår overraskelser, næste gang du bliver faktureret.

Hold let øje med forsyningens Hosting-brugere

Hvilke hosting-brugere har vi – og hvilke produkter har brugerne?

To spørgsmål, som er ret vigtige at kunne få svar på, når man gerne vil have overblik over sin hosting-løsning.

Hvis en medarbejder stopper på forsyningen, eller du gerne vil vide, præcis hvad de løbende omkostninger for løsningen er, er det nemlig helt centralt at have indsigt i din forsynings hosting-brugere.

Og der ligger faktisk en fil på dit Y-drev med netop de oplysninger, hvis du er hosted hos Softværket. Du finder den i mappen ’Adm’ med det meget sigende navn ’brugere_paa_hosting.html’.

Oversigten opdateret dagligt – og derfor kan du være sikker på, at du altid har de nyeste oplysninger om jeres brugere.

Det er nemt at nulstille dit Hosting-kodeord

Nulstilling af kodeord til Hosting er en af de henvendelser, vi oftest får i teknisk support.

Men der er faktisk en langt lettere – og hurtigere måde at nulstille sit kodeord på end at ringe ind. Så slipper du også for telefonkøen.

Du går bare ind på softvaerket.dk/support og finder ENTRUST-logoet. Klik på logoet, indtast dine hosting-initialer under ’brugernavn’ og klik på Næste.

Du vil nu få tilsendt en sms med en engangskode, som du skal indtaste indenfor 2 minutter. Når du har indtastet engangskoden, kan du vælge en ny adgangskode.

Det hele er klaret på få minutter – smart, ikke?