Softværkets årsmøde 2023 slog deltagerrekord

29. september 2023

Årsmødet 2023 slog deltagerrekord

Softværkets årsmøde 2023 blev en succes med flere deltagere end nogensinde. Lidt over 200 af vores kunder var med på Hotel Munkebjerg og fik blandt andet en masse ny viden om vores kommende planer for Forsyning|BI og Forsyning|FOF i skyen.

Sensommer er ensbetydende med Softværkets årsmøde. Og i år var ingen undtagelse.

Den 30. og 31. august løb årsmødet nemlig af stablen i vante rammer på Munkebjerg Hotel – denne gang med et udvidet program og rekordmange deltagere.

Som noget nyt blev årsmødet allerede skudt i gang om formiddagen med både et administrationsspor og et teknikerspor, som deltagerne kunne vælge imellem.

Efter et spændende foredrag om forandringer og en præsentation af fremtidsplanerne for Forsyning|BI var snakken godt i gang blandt de mange deltagere – og de forskellige stande, hvor man havde mulighed for at få en snak om Softværkets løsninger, var godt besøgt.

Det siger årsmødets deltagere

Susanne Christensen, Kundechef i Fjernvarme Horsens

Det er mit første år her i Fjernvarme Horsens og i branchen i det hele taget – så jeg er med på årsmødet, fordi jeg er nysgerrig og har lyst til at vidensdele med resten af branchen.

Jeg synes, der har været mange spændende indlæg og har helt sikkert fået noget viden, jeg tager med hjem og arbejder videre med i organisationen. Især det med at komme op i skyen kunne virkelig være med til at skubbe os i en ny retning og hjælpe os med at tænke lidt ud af boksen i forhold til den måde, vi plejer at gøre tingene på.

Kort og effektiv generalforsamling

For dem, der kunne løsrive sig fra snakken, bød eftermiddagen vanen tro på Softværkets generalforsamling.

Og det var en kort en af slagsen – der var nemlig ikke kommet nogle forslag ind, som skulle behandles af generalforsamlingen.

Efter en årsberetning fra formand Jens Andersen og en gennemgang af økonomien, var der derfor bare tilbage at afgøre, om de tre bestyrelsesmedlemmer Line Carlsen, Morten Abildgaard og Morten Hartmann skulle fortsætte i bestyrelsen.

Det blev enstemmigt vedtaget – og dermed fik deltagerne til generalforsamlingen rig mulighed for at nyde resten af eftermiddagen sammen med kollegaerne, inden aftenens underholdning, Hella Joof, gik på.

Fokus på skyen

Efter en hyggelig fællesmiddag blandt Softværkets medarbejdere og årsmødets deltagere, var der lagt op til en spændende dag 2 på Munkebjerg Hotel.

Dagen blev indledt med oplæg om de nyeste funktioner i Forsyning|GIS og ikke mindst seneste viden om og lovkrav til forsyningers cybersikkerhed.

Og herefter stod resten af årsmødet i skyens tegn. Udrulningen af vores opdatering til finans- og forbrugersystemet, Forsyning|FOF, som skal bringe løsningen op i skyen, er nemlig netop påbegyndt - og det bliver et stort tema for både Softværket og vores kunder i den kommende tid.

Derfor havde vi blandt andet inviteret Peter Jakobsen fra Microsoft ind for at fortælle om den nye platform, mens vi også gennemgik udrulningsplanerne og svarede på bekymringer og spørgsmål fra deltagerne.

Vil du læse mere om alt det vigtige, vi kunne fortælle om Forsyning|FOF i skyen, finder du det her [link].

Det siger årsmødets deltagere

Henrik Søgaard, Driftsleder for Hornslet Fjernvarme

Jeg synes det er vigtigt, at man er med på årsmødet, fordi der bliver præsenteret mange spændende, nye ting - men også fordi jeg gerne vil følge med i den nye lovgivning, der kommer.

I år har arrangementet været virkelig godt, og der har været mange gode ting, man kan tage med sig hjem. For eksempel i forhold til cybersikkerhed, som nok er noget af det, vi glemmer lidt i hverdagen.

Og der er også gode muligheder for at få en snak med kollegaerne i branchen. Vi får sparret med de andre fjernvarmeværker - det er en stor del af oplevelsen.

Tak for i år

Tusind tak for et helt forrygende årsmøde - vi er glade for, at flere af vores kunder end nogensinde før var med til at gøre de to dage til en fantastisk oplevelse for alle.

Vi ser frem til at se jer, når vi gør det hele igen til næste år.

Billeder fra årsmødet