Støvring Vandværks nye hjemmeside er let og hurtig at gå til

3. marts 2023

Ny hjemmeside er let og hurtig at gå til

Med Softværkets hjemmesideløsning har Støvring Vandværk fået et mindre tungt system, som på alle måder er mere intuitivt og let at arbejde i. Det er altafgørende, når man er et vandværk med kun én ansat.

Som den eneste ansatte på Støvring Vandværk, har driftsingeniør Louise Appel Bjergbæk rigeligt at se til.

De mange daglige arbejdsopgaver efterlader ikke ret meget tid til hjemmesideredigering og -opdatering. Netop derfor var hun på udkig efter en hjemmesideløsning, som var hurtig og let at gå til.

Og da Støvring Vandværks tidligere hjemmeside i forvejen trængte til at blive fornyet, var det ikke et svært valg at gå over til Softværkets løsning.

- Jeg havde svært ved at finde tiden til at arbejde i vores gamle system, fordi det var så tungt. Softværkets hjemmesidesystem er langt mere intuitivt at arbejde med, så jeg er rigtig glad, siger Louise Appel Bjergbæk og fortsætter:

- Det betyder meget, når man som mig kun er én på værket, at man sparer tid på at opdatere hjemmesiden. Jeg har så mange forskellige opgaver, at jeg ikke kan bruge ret meget tid på det – og derfor er det vigtigt, at det bare virker.

 

Er bedre til at vedligeholde hjemmesiden

Efter at Støvring Vandværk har skiftet hjemmesideløsning, oplever Louise Appel Bjergbæk, at hun i højere grad får vedligeholdt hjemmesiden med nyheder og informationer til forbrugerne.

Hun forklarer, at når man kun er én på kontoret, må man opveje den mængde tid, man bruger på hjemmesiden med den værdi, det giver for forbrugeren.

Og når det tager kortere tid at opdatere – ja så bliver der lidt oftere plads i kalenderen til hjemmesiden.

- Jeg behøver ikke bruge tid på at finde ud af, hvordan jeg gør tingene. Så det, der i nogle tilfælde havde været for besværligt at lægge ud på den gamle hjemmeside, får jeg nu lagt ud på den nye, fortæller hun.

Samtidig er det tydeligt for hende, at løsningen er udviklet specifikt til forsyningsbranchen. Det ses blandt andet i de funktionaliteter og integrationer, som følger med. Især når man som Støvring Vandværk også har Softværkets Forbruger- og finanssystem.

- Særligt integrationen med forbrugernes egen side i E|Forsyning er jeg glad for. Men også når det kommer til opdateringer af driftsstatus, fungerer integrationen på hjemmesiden bedre end før, lyder det.

 

Lettere overgang end forventet

Louise Appel Bjergbæk havde egentlig forventet, at det ville blive en længerevarende proces, da Støvring Vandværk overgik til Softværkets løsning tilbage i oktober 2022.

Virkeligheden var dog en lidt anden. Det var nemlig langt lettere at konvertere den gamle hjemmeside, end driftsingeniøren havde forventet:

- Jeg tænkte, der skulle bruges en del tid og energi på overgangen, men det blev klaret let og elegant. Der var kun nogle småting, som skulle justeres, siger hun og tilføjer til sidst

- Så det var en dejlig overraskelse.