Tak for et godt landsmøde

1. november 2022

Tak for et godt landsmøde

Vores landsmødehold er tilbage efter to hæsblæsende dage i København

Tusind tak til de mange interesserede deltagere på Dansk Fjernvarmes Landsmøde, der kom forbi til en snak om, hvordan vi kan understøtte den grønne omstilling i fjernvarmebranchen med vores digitale løsninger.

Og tak til resten af Fjernvarmens Hus – Dansk Fjernvarme, Fjernvarmens Informationsfond og DFP – for det gode samarbejde omkring vores fælles stand.

 

Vores salgschef Peter Pontoppidan Holst var med på landsmødet for første gang, og fortæller, at mange af deltagerne havde glæde af den måde, standen var bygget op på i år.

- Det gjorde, at man som fjernvarmeselskab hurtigt kunne finde nogen i Fjernvarmens Hus, som kan løse den konkrete udfordring, man står med, siger han.

Peter havde rygende travlt med at snakke med de mange besøgende på Softværkets stand – og i denne uge har han og resten af vores salgsteam travlt med at følge op på de mange aftaler og forespørgsler, vi fik i løbet af landsmødet.

Det samme gælder for Senior Account Manager Lars Frederiksen, som efterhånden har været med på landsmødet i en lang årrække. At hele Fjernvarmens Hus var samlet i år, er dog også noget nyt for ham – og det er et tiltag, han bifalder:

- I Softværket håber vi helt klart, at vi også næste år kommer med en samlet stand til landsmødet. Det gav ro, god plads og tid til at snakke med de interesserede deltagere. Samtidig giver det en god signalværdi overfor både nye og gamle i branchen, at vi viser, at vi er en del af fællesskabet i Fjernvarmens Hus, siger han.

 

Vi ses igen til Dansk Fjernvarmes Landsmøde 2023 – og forhåbentlig før.