Udsend automatisk forbrugsdata med Forbrugsoverblikket

15. maj 2023

Udsend automatisk forbrugsdata med Forbrugsoverblikket

Med Forbrugsoverblikket i Forsyning|FOF gør vi det let for dig at leve op til lovkravet om, at alle forbrugere skal adviseres månedligt om deres forbrugsdata i fyringssæsonen.

Når du hver måned i fyringssæsonen skal advisere dine forbrugere om deres forbrug, kan det hurtigt blive en administrativt tung og ikke mindst dyr opgave.

For at gøre det så let som muligt for dig at leve op til de adviseringskrav, alle forsyningsselskaber er underlagt af de danske myndigheder, kan Forbrugsoverblikket i Forsyning|FOF derfor håndtere udsendelsen af beskederne til dine forbrugere digitalt.

Også selvom du ikke har deres e-mailadresse eller telefonnummer.

 

Så let er det

I modulet opsætter du bare en skabelon, som automatisk henter den enkelte ejendoms forbrugsdata og opretter et dokument for hver forbruger.

Du kan nu udpege alle dine forbrugere på én gang, hvorefter systemet registrerer hvilke kontaktoplysninger, du har på den enkelte forbruger.

 

  • Har du forbrugerens e-mailadresse, sender Forsyning|FOF helt gratis en mail til dem med deres forbrugsdata.

 

  • Har du ikke e-mailadresse, men i stedet et telefonnummer på forbrugeren, kan du gennem en aftale med BlueIdea advisere per SMS. Det koster et gebyr per SMS.

 

  • Har du ingen af delene, kan adviseringen også sendes til forbrugerens e-Boks. Og er der tale om en forbruger, som er fritaget for digital post, kan e-Boks udskrive og sende et fysisk brev til forbrugeren for dig.

 

  • Husk dog, at det ved lovkrav er opkrævningsadressen og ikke forbrugsadressen, som skal adviseres. Har du forbrugere, hvis opkrævningsadresse ikke er forbrugsadressen, skal du derfor indsamle deres oplysninger på anden vis.

 

Bliv klar til næste fyringssæson

Vil du være klar til automatisk at udsende forbrugsdata inden næste fyringssæson? Så hjælper vi dig gerne i gang med modulet, når vi går ind i efteråret.