Velkommen til Allan

8. september 2023

Velkommen til Allan

Allan Lendal er netop startet som vores nye interne projektleder og implementeringskonsulent.

Vi indleder en varm start på efteråret med endnu et nyt ansigt i Softværket.

Den 1. september kunne vi nemlig byde velkommen til vores nye interne projektleder og implementeringskonsulent, Allan Lendal.

Allan er 52 år og bor i Tjæreborg sammen med Dorthe. Han har to udeboende børn og et bonusbarn, der alle sammen studerer. I sin fritid nyder han at gå i fitness og ’skrue i sommerhuset’, som han kalder det.

Oprindeligt er Allan uddannet elektromekaniker – men han har i en årrække siddet som servicechef i flere større elektronikkoncerner, og har i de seneste fire år arbejdet med implementering af servicesystemer.

Og det er lige præcis det, han også får som sin første opgave i Softværket. Som implementeringskonsulent bliver han nemlig ansvarlig for at sikre, at vi i Softværket har de interne systemer på plads, vi blandt andet bruger, når vi servicerer kunderne.

Punkt ét på dagsordenen er et nyt ticketsystem, som skal hjælpe os med at være mere effektive, når vi håndterer kundehenvendelser til vores support-afdelinger.

Det glæder Allan sig til at skulle arbejde med, og han glæder sig i det hele taget til at arbejde med de interne processer i Softværket.

- Jeg ser frem til at blive en del af at skulle udvikle forretningen og skabe en bedre service for vores kunder, fortæller han.

Det gør vi også! Velkommen til, Allan.