Velkommen til Dennis og Mads

7. juli 2023

Velkommen til Dennis og Mads

Vi har indledt juli måned med to nye medarbejdere, som styrker vores udviklings- og GIS-afdelinger.

 

Dennis Dalstrøm (tv.) udvider vores DevOps & Operations-team fra to til tre medarbejdere.

Dennis er 35 år, uddannet datamatiker fra UCL Erhvervsakademi i Vejle og bor i Horsens. Fritiden bruger han blandt andet på computerspil, brætspil og Dungeons & Dragons med vennerne.

Med sig tager Dennis over 10 års erfaring som udvikler og DevOps Engineer – og ikke mindst en stor passion for at lære nye teknologier at kende. Han har tidligere arbejdet med en række af de teknologier, som bliver essentielle for vores Finans- og Forbrugersystems overgang til skyen.

Som DevOps bliver Dennis’ opgave at sikre, at udviklingen af vores løsninger realiseres og sendes videre ud til brugerne.

Han fortæller, at han ser frem til at bidrage til udviklingen af Forsyning|FOF i skyen

- Jeg glæder mig til at hive fat i den viden, som jeg har opbygget i de sidste 10 år til at hjælpe mine kollegaer med den opgave, vi skal løse nu, siger han.

 

Mads Mogens Langhein (th.) er netop startet i vores GIS-afdeling.

Mads er 30 år, uddannet biolog fra Aarhus Universitet og har erfaring med både GIS og databehandling fra studiet.

Senest har han arbejdet på Ribe Kirkegård som gartner og IT-ansvarlig – og han har desuden erfaring med naturformidling.

Som han selv siger, glæder han sig til at dykke ned i arbejdet med GIS-data igen efter nogle år som havemand.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med at arbejde med vores GIS-løsninger, supportere kunderne og indtegne ledningskort, lyder det.

Mads bor i Rødding med sin kone og to små børn. Han er tidligere konkurrencesvømmer og beskriver sig selv som en meget nysgerrig person med mange interesser – heriblandt miljø, natur, slægtsforskning og Danmarks kulturhistorie.

 

Velkommen til, begge to!