Velkommen til Dorthe

11. august 2023

Velkommen til Dorthe

Vi byder Dorthe Lindorff velkommen som seneste nye medarbejder i vores konsulent- og supportteam

De fleste kollegaer i Softværket er efterhånden tilbage fra sommerferien – og dem der ikke er, kan se frem til at møde et nyt ansigt, når de er tilbage på kontoret igen.

I denne uge har vi nemlig budt velkommen til seneste skud på stammen i vores konsulent- og supportafdeling: Vores nye BC-konsulent Dorthe Lindorff.

Dorthe er 54 år og bor i Kolding med sin mand Carsten. Lyder efternavnet bekendt, er det selvfølgelig fordi Carsten længe har været ansat som forretningskonsulent i Softværket.

Dorthe har mange års erfaring med bogholderi, administration og HR – senest har hun siddet som regnskabschef i virksomheden OneA. Hun tager dermed en enormt bred erfaring med sig, som vi glæder os til at kunne trække på.

Det får vi særligt mulighed for i forbindelse med Forsyning|FOF’s overgang til skyen, da Dorthe har erfaring med en række af de systemer, som bliver helt centrale for opdateringen. Hun kommer derfor også primært til at supportere vores kunder i skyen og på det nuværende Forsyning|FOF, men vil også både undervise og løse andre konsulentopgaver.

- Jeg glæder mig meget til at hjælpe vores kunder med at komme over på Forsyning|FOF i skyen og gøre overgangen til en god oplevelse for de nye brugere, fortæller hun og fortsætter:

- Og samtidig ser jeg frem til at arbejde med support, som er lidt nyt for mig. Jeg er i det hele taget glad for den forskellighed, der er i mine kommende arbejdsopgaver.

 

Velkommen til, Dorthe!