Velkommen til Mads og Gustav

17. oktober 2023

Velkommen til Mads og Gustav

Oktober måned byder på hele to nye ansigter i vores udviklingsafdeling. Gustav Bork er startet som vores nye tekniske tester, mens vi har ansat Mads Kokholm Jørgensen som .NET-udvikler.

Gustav Bork (th.) bliver som teknisk tester i vores udviklingsafdeling ansvarlig for at kvalitetssikre vores løsninger.

Gustav er 28 år, uddannet softwareingeniør med speciale i læring og oplevelsesteknologi – og så bor han i Odense med sin kæreste og deres lille søn på to år. I sin fritid er han frivillig i hjemmeværnet

Han har tidligere været ansat i Netcompany og har siddet som konsulent i Erhvervsstyrelsen, men valgte at blive teknisk tester i Softværket, fordi han havde behov for at møde brugerne lidt mere i øjenhøjde end før, fortæller han.

Som teknisk tester får han netop også stor indflydelse på de løsninger, vi leverer ud mod brugerne, da han skal stå for at tilrettelægge vores kvalitetssikringsprocesser og udvikle de værktøjer, vi bruger til kvalitetssikring.

- Jeg ser frem til at arbejde med testautomatisering og lære mere om de værktøjer, vi har til rådighed i Microsoft Business Central og Azure, fortæller han.

 

Mads Kokholm Jørgensen er vores nye .NET-udvikler og bliver vigtig for implementeringen af Forsyning|FOF i skyen.

Mads er 35 år og uddannet datalog – og bor i Odense med sin kæreste og deres søn på halvandet år. I sin fritid nyder han at læse, løbe og lave mad.

Mads er nyuddannet og har netop afleveret sit speciale. Han har dog nået at opbygge en vis erfaring i løbet af sine studier, da han har arbejdet med .NET-udvikling i lidt over to år hos virksomheden DigiZuite.

I Softværket bliver han en del af udviklingsteamet og får en vigtig rolle i vores store udviklingsprojekt, som skal bringe Forsyning|FOF op i skyen. Og det er netop det projekt, som har vakt hans interesse, fortæller han.

- Jeg er glad for at arbejde med cloud-teknologi – og så synes jeg i det hele taget, at Softværket er et virkelig spændende sted i udviklingsprocessen lige nu. Der skal tages mange vigtige beslutninger om den bagvedliggende arkitektur, og det ser jeg frem til at være en del af.

 

Velkommen til, begge to!