Vi byder et velkendt ansigt velkommen tilbage

2. november 2022

Vi byder et velkendt ansigt velkommen tilbage

Tilbage i marts sagde vi ”på gensyn” til vores kollega Christian Klerke, som gennem 11 år havde været en vigtig del af vores konsulent- og supportteam.

Heldigvis måtte vi ikke undvære ham ret længe. Gensynet kom nemlig allerede i går – lidt over et halvt år senere – og han er nu igen tilbage i Softværket. Denne gang får han rollen som projektkonsulent og skal varetage større konverteringsprojekter, fusioner samt til dels indgå i den daglige drift i supporten.

Han fortæller, at modtagelsen har været præcis som forventet:

- God og med et glimt i øjet. Jeg har da fået et par drilske ord med på vejen, så det er lige, som det skal være, siger han.

Årsagen til, at Christian Klerke har valgt at komme tilbage til Softværket, kan koges ned til én sætning:

- Ude godt, men hjemme bedst. Jeg er tilbage, fordi jeg har gjort mig nogle erfaringer, som gør, at jeg gerne vil være med til de mange spændende ting, der sker i Softværket. Og så savnede jeg kulturen, korpsånden og sammenholdet, som er unik for Softværket, siger han og fortsætter:

- Det er en vanvittig spændende branche, jeg kommer tilbage til. I kraft af verdens gang er der sket enormt meget, selvom jeg kun forlod den for et halvt år siden.

 

Og netop den udvikling, der er i forsyningsbranchen og ikke mindst Softværket, er noget Christian Klerke ser frem til at blive en del af. Særligt når det nye Forsyning|FOF skal rulles ud til brugerne.

Løsningen bliver nemlig fremover baseret på Microsoft Business Central – et system, Christian Klerke har arbejdet en del med i løbet af det halve år, han har været væk.

- Arbejdet med det nye Forsyning|FOF bliver en fed opgave, som jeg glæder mig til at tage fat på, siger han.