Vi gør det nemt for dig at registrere nye fjernvarmeinstallationer

12. maj 2023

Vi gør det nemt for dig at registrere nye fjernvarmeinstallationer

Med E|Forsyning kan du registrere både fjernvarmemåler og vigtige komponenter til installationen på en mobil eller tablet, mens du står ude hos forbrugeren.

Rigtig mange forbrugere skal konverteres til fjernvarme i de kommende år. Det er der vist ingen tvivl om.

Og i langt de fleste fjernvarmekonverteringer, følger der også både en ny fjernvarmeinstallation og en ny måler med. Når de skal installeres, er det en fordel at have dokumentationen i orden.

Det hjælper vi dig med at sørge for – uden det kræver det store af hverken tekniker eller administrationsmedarbejdere.

Med E|Forsyning, som er en del af vores Forbruger- og Finanssystem, kan din tekniker nemlig registrere både fjernvarmemåler og vigtige komponenter til installationen på en mobil eller tablet, mens de står ude hos forbrugeren.

Dokumentér installation med billeder

Installationen kan registreres med billeder før og efter, så der altid er dokumentation for, at den er udført til punkt og prikke.

Og vigtigst af alt: Al data og dokumentation fra registreringen hentes direkte ind i Forbruger og Finanssystemet. Der er hverken brug for efterbehandling eller tastearbejde – og det øger din datakvalitet.

Tilbyder dit fjernvarmeselskab, at forbrugeren kan leje sin fjernvarmeunit, kan det registreres ved installationen. På den måde har du et altid opdateret overblik over, hvor dine udlejede units befinder sig.

Skal der laves service på fjernvarmeinstallationen, eller skal forbrugerens eksisterende måler skiftes ud, er det også nemt at registrere i E|Forsyning.