Vi hjælper dig med at blive klar til elektronisk tidsregistrering

15. december 2023

Vi hjælper dig med at blive klar til elektronisk tidsregistrering

Lige nu arbejder vi på en løsning til elektronisk tidsregistrering, så din forsyning bliver klar til at leve op til de nye krav, som træder i kraft til sommer.

Den 1. juli 2024 bliver elektronisk tidsregistrering et krav for danske arbejdspladser.

Og for din forsyning betyder det, at I senest til sommer skal give jeres medarbejdere adgang til et digitalt tidsregistreringssystem, hvor de kan indtaste deres daglige arbejdstimer.

Vi ved godt, at det kan være lidt af en omvæltning for mange forsyninger pludselig at skulle omstille sig til nye krav. Den omvæltning vil vi gerne hjælpe jer igennem, så I er helt klar til at leve op til kravene.

Derfor arbejder vi lige nu på højtryk for at have en tidsregistreringsløsning klar, som I let og hurtigt kan implementere i jeres hverdag. Det gør vi i samarbejde med en anden Microsoft-partner, der har udviklet et tids- og materialeregistreringssystem dybt integreret til Business Central.

Dermed udnytter vi igen nogle af de mange nye muligheder, som vores valg af Business Central som platform giver os.

Med i arbejdet har vi også haft kunder, der har bidraget med indsigt, ønsker og krav til tidsregistrering, og vi forventer at kunne have første pilotkunde i drift allerede i 1. kvartal 2024.

 

Sådan vil løsningen fungere

Løsningen vil blive dybt integreret med Forsyning|FOF i skyen – og den vil blive fleksibel, så I som forsyning selv kan vælge hvilken model, der passer til jeres behov. I vil kunne tilgå løsningen fra enhver browser og kan dermed tidsregistrere på farten.

Helt konkret forventer vi at tilbyde tre standardopsætninger – på den måde kan vi også gøre det så let og billigt som muligt for jer:

  • Registrering af intern tid – som udelukkende er registrering af timer.

  • Registrering af tid på sager – her får I mulighed for at bogføre de registrerede timer på sager/projekter i sagsstyringssystemet. Tilsvarende vil I også kunne registrere varer, der for eksempel flyttes fra lageret til et projekt. Det kan let klares på mobiltelefonen.

  • Registrering af tid, som samtidig er klargjort i henhold til relevante overenskomster og lokalaftaler – og som I dermed kan udlæse direkte til jeres lønsystem.

Uanset hvilken måde, I gerne vil tidsregistrere på, kan vi opsætte det som en del af jeres løsning i skyen.

Vi kan snart melde mere ud

Lige nu arbejder vi stadig på at få de sidste detaljer på plads, så vi er klar til at tilbyde løsningen snarest muligt.

Når vi ved mere, sørger vi selvfølgelig for at melde det ud, så I ved præcis, hvornår I kan komme i gang med at registrere timer.

Vil du vide mere om løsningen og vores planer, kan du også kontakte direktør Jan Elmstrøm Blaabjerg på jeb@softvaerket.dk eller ringe på tlf. 51569609.