Vi søger en passioneret .NET-udvikler

7. juli 2023

Vi søger en passioneret .NET-udvikler

Er du en knivskarp, passioneret .NET-udvikler? Så har vi en kontorstol til dig i Softværkets udviklingsafdeling!

Er du en ansvarsbevidst og passioneret .NET udvikler der ønsker at arbejde i en innovativ virksomhed?

Brænder du for at arbejde med Azure, og har kendskab til Azure web udvikling og Azure teknologier? Og har du lyst til at være en del af en førende softwarevirksomhed indenfor forsyningsbranchen?

Så er det givetvis dig, vi er på udkig efter!

Du får en nøglerolle

Vi er lige nu i gang med at flytte et af forsyningsbranchens mest udbredte afregningssystemer til Microsofts platform, Dynamics 365 Business Central.

Det er en enormt spændende opgave – og som vores nye .NET-udvikler får du en nøglerolle. Derfor skal du også være passioneret omkring .NET- og Azure-udvikling og selvfølgelig have et indgående kendskab til Azure-teknologier.

Dine ansvarsområder

Vi arbejder i et agilt, innovativt DevOps-udviklingsmiljø, hvor du bliver en aktiv del af både udvikling, test og deployment. Du vil blandt andet få ansvar for:

  • Udvikling af softwareløsninger ved hjælp af .NET (C#) med objektorienteret programmerings tilgang
  • Arbejde i agile udviklingsteams og bidrage til teamets succes
  • Løse komplekse problemstillinger gennem metodisk analyse og problemløsning
  • Udvikling af Azure Functions
  • Integrationer mod BC (Business Central)
  • Automatisering vha. WEB API'er


Dine kvalifikationer

  • Forståelse for og erfaring med Azure teknologier
  • Analytisk tænkning og evne til at stille krav til omgivelserne
  • Gå-på-mod og interesse i at udnytte værktøjer og teknologier effektivt
  • God teamplayer og god til samarbejde
  • Stolthed i at afslutte opgaver
  • Kvalitetsbevidsthed


Du bliver en del af et dynamisk og innovativt miljø

Vi tilbyder en spændende mulighed for at arbejde i et dynamisk og innovativt miljø, hvor du vil få mulighed for at udvikle dine færdigheder inden for .NET-udvikling og deltage i værdiskabende projekter.

Softværket arbejder i et DevOps udviklingsmiljø, hvor vi værdsætter vedligeholdelse og fortsat udbygning af dette setup. Hvis du er klar til at blive en del af vores team og bidrage til udviklingen af innovative IT-løsninger til forsyningsbranchen, så vil vi gerne høre fra dig.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen inklusive frokostpause. Arbejdsstedet er kontoret i Kolding, med mulighed for delvis hjemmearbejde.

I Softværket får du desuden gode personaleforhold - heriblandt pensionsordning, sundhedsforsikring, fantastisk kantineordning og massageordning.

Om Softværket

Softværket er et softwarehus, der siden 1985 har specialiseret sig i at udvikle, sælge og supportere softwareløsninger, der er skræddersyet til forsyningsbranchen, primært inden for vand og varme. Vores løsninger benyttes i dag i flere end 360 forsyningsvirksomheder.

Vi er et andelsselskab med 270 fjernvarmeværker og Dansk Fjernvarme som andelshavere.

Vi har en vision om at forbedre og udvikle forsyningsbranchen. Vi har altid kunden i centrum og arbejder hårdt for at sikre vores kunder de bedste løsninger og support.

Vi lytter, udfordrer og motiverer hinanden for at opnå bedre kvalitet og højere tilfredshed.

Vi er åbne, ærlige og vægter tillid og respekt i vores dialog. Hos os mødes man af en positiv ånd og empati fra sine kollegaer. Vi tager alle ansvar og hjælper hinanden på tværs af afdelinger og teams.

Vi giver stor frihed til at tage ansvar, hvilket skaber glade kollegaer og den bedste service til kunder og samarbejdspartnere.

 

Vores ambition er altid at gøre det bedre.

Sådan søger du

Ansættelsesprocessen varetages af EPICO Search.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte Regional Manager Annette Hjordt-Nielsen på telefon 61 61 74 36 eller sende din ansøgning på mail: ahn@epicosearch.dk

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt indkalder vi til samtaler løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.