Forsyning|FOF i skyen: Vi er klar til rul 2

22. februar 2024

Forsyning|FOF i Skyen: Vi er klar til rul 2

Efter en kort pause i forbindelse med årskørslerne, er vi nu gearet op og mere end klar til at klø på med udrulning af Forsyning|FOF i Skyen. Her får I et kort overblik over, hvad der er på vej til jer.

Alt godt kommer til den som venter.

Og der er meget godt at se frem til for de 76 værker, som vi nu er klar til løbende at få rykket op i skyen, og blive en del af det nye Forsyning|FOF.

Vi genoptager nemlig det høje tempo og den store effektivitet, som vi leverede i rul 1 sidste år, når vi d. 27. februar tager hul på rul 2.

Planen for den kommende runde af udrulninger er lagt, og vi har brugt pausen i januar til at opjustere migreringsprocessen, så vi er klædt godt på til at kunne understøtte jer endnu mere i den kommende tid, når det bliver jeres tur til at komme op i skyen.

Derudover har vi et par spændende nye annonceringer, som vi her giver en kort gennemgang af.

Læs om dine fordele og find svar på spørgsmål på vores hjemmeside

Vi har lanceret en ny del af vores hjemmeside, som omhandler Forsyning|FOF i skyen.

Udover alle løsningens mange fordele, finder du her viden om Microsoft Business Central, udrulningsprocessen og alle de seneste nyhedsbreve.

Du har desuden adgang til en oversigt over ofte stillede spørgsmål, som vi opdaterer løbende.

Har du et spørgsmål eller vil du bare gerne vide, hvordan Forsyning|FOF kommer til at se ud i fremtiden, kan du altså fremover i mange tilfælde finde svar på vores hjemmeside.

 

Nu bliver fakturagodkendelser nemmere og mere fleksible

På baggrund af jeres input, har vi lavet forbedringer, som skal være med til at gøre funktionen mere fleksibel og arbejdsprocessen mere smidig.

For jer som brugere betyder det blandt andet mere frihed fra start til slut, når I anvender funktionen.

Vi har bl.a. gjort funktionen mere brugerdefineret, så det nu er muligt at kontere flere linjer direkte på købsfakturaen. Samtidig giver vi jer muligheden for at lave rettelser til konteringen løbende i forbindelse med at købsfakturaen er i flow.

Opdateringen er allerede aktiveret, og udvalgte værker nyder allerede godt af den.

Har I endnu ikke fået opdateringen, skal I ikke foretage jer noget.

Opdateringen af funktionen vil nemlig blive udrullet løbende, og I vil blive kontaktet af os, når det er jeres tur til at komme over på den nye version af funktionen.

Samtidig vil vi i forbindelse med overgangen til den nye version af fakturagodkendelsen lave webinar for jer, før I tager den nye version af funktionen i brug.

Så sørger vi for, at I bliver klædt godt på til at kunne håndtere den nye version.

Vi tilbyder snart skræddersyede kurser i FOF i Skyen

I januar præsenterede vi ansættelsen af vores nye BC-konsulent, Lars Frigaard, og det blev gjort med en helt særlig opgave i tankerne.

Vi har nemlig modtaget mange henvendelser fra jer om muligheden for mere skræddersyede kurser i FOF i Skyen.

I har talt, og vi har lyttet.

For fra april er vi glade for at kunne tilbyde netop skræddersyede kurser indenfor FOF i Skyen, hvor det særligt bliver vores nye BC-konsulent, Lars Frigaard, som vil stå klar til at undervise jer i lige netop de funktioner I har behov for.

Her bliver det muligt for jer at tilkøbe skræddersyede kurser, hvor det er jer som sætter dagsordenen, så kurset tilgodeser lige netop jeres situation.

Hvad end det handler om fakturagodkendelse, bankafstemning eller momsafstemninger, eller I blot har brug for en mere generel gennemgang af løsningen, vil det være op til jer hvad kurset skal handle om.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret omkring hvor og hvornår man kan bestille kurserne.

Det kan du forvente af udrulningen

Vi kommer løbende med opdateringer på, hvor langt vi er nået i udrulningen af Forsyning|FOF i skyen.

Når det er ved at være din forsynings tur til at komme op i skyen, vil I få besked fra jeres kontaktperson i god tid – hvorefter I sammen med kontaktpersonen aftaler et personligt møde om konverteringsprocessen. Mødet afholdes senest 3 måneder før jeres konverteringsdato.

For at vi kan rykke jer over i Forsyning|FOF i skyen hurtigst muligt, udarbejder vi sammen en tjekliste med opgaver, I skal have løst frem mod overgangen. Har I til den tid spørgsmål til nogle af opgaverne, står vores support selvfølgelig til rådighed.

Når dagen for konverteringen kommer, vil I gennemgå et intensivt undervisningsforløb på tre dage. På de to første dage får I mere generel, hands-on undervisning, mens I på den tredje dag vil arbejde med jeres egen data i et testmiljø.

I den følgende uge efter undervisningsforløbet vil Softværket stå klar til at hjælpe jeres forsyning med eventuelle udfordringer, I møder i forbindelse med implementeringen.

Udrulningen af de enkelte funktioner vil foregå løbende, og derfor vil der være en periode, hvor du vil arbejde i to systemer.