Værksadministration giver tryghed i Mørkov

7. marts 2024

MØRKØV: VÆRKSADMIN­ISTRATION GIVER TRYGHED I MØRKØV

Med Softværkets værksadministrationsløsning har det lille værk i Mørkøv sikret, at de altid har det store administrative overblik samlet på en adresse – og de oplever en stor sikkerhed og tryghed med løsningen.

Driftsleder hos Mørkøv Fjernvarme, Alex Christensen er ikke i tvivl – De traf den rigtige beslutning, da de valgte Softværkets værksadministrationsløsning. Den har nemlig gjort, at de til enhver tid er sikret, at der er nogen som kan varetage de administrative opgaver som kommer med at drive et fjernvarmeværk.

”Da vi besluttede os for, at vi ville overlade administrationen af værket til en anden part, var det vigtigste for os, at vi fandt en løsning, som var nem og sikker, og hvor vi var sikre på, at der altid var en der kunne varetage de administrative opgaver, på trods af sygdom el.”, siger Alex Christensen og fortsætter:

”Det føler vi, at vi har fået med Softværkets værksadministrationsløsning, hvor vi altid kan regne med, at der en som kan aflaste og hjælpe os, og det giver os et administrativt sikkerhedsnet, som skaber en stor tryghed i vores hverdag”, forklarer Alex Christensen.

Alex Christensen lægger også særlig vægt på, at Softværket var et nemt og oplagt valg, da de deler bygning med Dansk Fjernvarme, og på den måde får Mørkøv Fjernvarme samlet deres fjernvarmeadministrative samarbejdspartnere under et tag, hvilket gør kommunikationen og det generelle samarbejde nemmere og mere effektivt.

”Det er dejlig nemt – vi har valgt en løsning, hvor Softværkets konsulenter hjælper os med at holde overblik over regnskab og forbrug, mens vores kunder samtidig kan ringe ind til dem, hvis de har problemer eller spørgsmål vedrørende regninger, priser osv.

Samtidig har det været vigtigt for Mørkøv Fjernvarme, at deres kunder føler, at de stadig møder deres værk, når de ringer ind med spørgsmål eller et problem, som skal løses.

”Værksadministration har for os betydet, at der er en sikkerhed og en tryghed om, at der bliver taget hånd om de administrative praktiske ting, og samtidig sørger Softværket for, at det er rare, kompetente og professionelle konsulenter, som vi som værk kan forene os med, der står for det”, slutter Alex Christensen.